Search found 4 matches

by aamirjvm
March 23rd, 2014, 6:36 pm
Forum: Project Ideas
Topic: Microblaze on Mojo?
Replies: 18
Views: 15955

Re: Microblaze on Mojo?

embmicro wrote: I've recently added a MicroBlaze core to one of our demo projects and I can confirm the trouble with the baud rates.
Is there documentation available on how to run PicoBlaze, MicroBlaze or any other soft core on Mojo?
by aamirjvm
March 23rd, 2014, 6:18 pm
Forum: General
Topic: Mojo did not acknowledge the transfer!
Replies: 13
Views: 7483

Re: Mojo did not acknowledge the transfer!

I just posted version 1.2.1 of the Mojo Loader that should fix this. The problem was caused by the AVR taking a while to program the FPGA after the flash was programmed. The Mojo Loader would then time out thinking the AVR would never respond. The new version of the Mojo Loader has a longer timeout...
by aamirjvm
February 22nd, 2014, 7:34 pm
Forum: General
Topic: Mojo did not acknowledge the transfer!
Replies: 13
Views: 7483

Re: Mojo did not acknowledge the transfer!

Is there any fix for this from Embedded Micro? At the very least a copy of the original Mojo V2 firmware should be readily available to test?
by aamirjvm
February 11th, 2014, 7:47 pm
Forum: General
Topic: Mojo did not acknowledge the transfer!
Replies: 13
Views: 7483

Mojo did not acknowledge the transfer!

I have the Mojo V2 with ATmega16U4 and am using Linux (Ubuntu 13.10). I tried the "Creating a Project" example and successfully loaded the mojo_top.bin file from "Mojo-Base.zip" using Mojo Loader v1.1.2 and Xilinx ISE 14.7. So everything was working just fine. Then I decided to follow the "Updating ...